360 Tour

Una visita virtual és la simulació d’un lloc existent amb l’ajuda de vídeos seqüencials o imatges fixes. També es poden utilitzar altres elements multimèdia com a música, efectes de so, plans de planta, etc. Ajuden a recrear una representació realista de la realitat. Les visites virtuals ajuden a presentar vistes de zones inaccessibles i proporcionen una interessant i excel·lent alternativa al treball de camp quan les despeses, el temps o la logística són un problema per a la gent.

A la fabrica visual, hem creat el nostre estudi ideal de forma virtual, podeu donar una volta des de qualsevol punt del món! Us agrada?
Si voleu fer real el vostre projecte, la fabrica visual té les eines per fer-ho real, ja sigui un tour d’un emplaçament real o un tour d’un projecte encara no creat.

 
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad