Què fabriquem

L’era Digital ja està aquí i la Fàbrica Visual està en marxa!

Fotografia de producte

Volem fer les publicitats dels teus nous productes. Ens agrada fer destacar el teu producte, sempre busquem la manera de ressaltar el producte més destacat.

Render Productes

Les empreses de 3D i d’animació, com la fàbrica visual, produïm imatges i animacions que permeten explorar les vostres idees pròpies abans de tenir el producte construït o que acabi el projecte final.

3D Arquitectura

Visualitza els edificis o les habitacions només amb un pla de planta i comença a dissenyar l’interior virtualment en un PC.

CGI

Proporcionem renders de productes per a comerç electrònic, catàleg, etc. CGI són imatges generades totalment per ordinador.

Fotografia "Foodie"

Saps com et veuen a internet? Saps qui t’està veient? La fotografia gastronòmica és un clar exemple de la importància visual.

Animació 3D

La representació gràfica 3D (fotorealisme) és un gran contenidor per a emfatitzar l’art que es necessita per a crear un producte (físic) i, en última instància, serveix com una prova de concepte per al públic objectiu!

Team

Els operaris de la fàbrica visual

BENVINGUTS A LA NOVA ERA DIGITAL!

La transformació digital, no és adquirir tecnologies, sinó canviar el model de negoci amb tecnologies, és a dir transformar-se sense perdre la identitat.

 

La innovació digital és entesa com un procés que té a veure amb idees disruptives, com el maneig eficaç de les tecnologies de què disposem en l’actualitat i el domini tècnic de les eines digitals.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad