Seleccionar página

La Fàbrica

Nosaltres

Som una agència creativa, un estudi de creació de continguts digitals i assessorament dins l’àmbit digital.

Marc

La fàbrica visual neix de la necessitat crear nous continguts digitals.

Som un equip multidisciplinari, som artistes digitals 3D/2D, dissenyadors  gràfics, fotògrafs i realitzadors de postproducció.

Oscar

Tenim per objectiu poder oferir solucions globals i creatives a necessitats puntuals de comunicació dels nostres clients.

Com creem tot el material?

NOU CANAL YOUTUBE

La fàbrica visual crea continguts digitals i en aquest canal intentem mostrar-ho d’una manera ràpida i fàcil, com ho fem. El nostre equip d’artistes digitals 3D/2D, dissenyadors gràfics, fotògrafs i realitzadors de postproducció crea material com aquest.

VUERE

Entrem al Món Digital?

A la Fàbrica Visual utilitzem tots els nous mitjans i canals per a dissenyar estratègies que ajudin a les empreses a destacar a Internet. Busquem captar més clients. Les xarxes socials, el contingut digital, l’email màrqueting, la publicitat a Google i altres mitjans són només alguns exemples de màrqueting digital.

  • #Design
  • #Cool
  • #Amazing

La Nova Era Digital!

La innovació digital és entesa com un procés que té a veure amb idees disruptives, com el maneig eficaç de les tecnologies de què disposem en l’actualitat i el domini tècnic de les eines digitals.

 

La transformació digital, no és adquirir tecnologies, sinó canviar el model de negoci amb tecnologies, és a dir transformar-se sense perdre la identitat. BENVINGUTS A LA NOVA ERA DIGITAL!

Vols ser més Digital?